Contact

   

 

Audict Systems B.V.

Oude Apeldoornseweg 77a
8171 LV Vaassen, NL

T: 038 2 340 340
E: info@audict.net

KvK: 92411630

 

Whatsapp, Telegram en Chat

Via Whatsapp, Telegram en de online chatfunctie zijn wij doorgaans bereikbaar. Wanneer wij niet online zijn kunt u alsnog een bericht achterlaten. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur – 17:00 uur
Bij drukte kunt u ook een terugbelverzoek achterlaten.


Bestelling doorgeven? Support nodig? Snelle offerte?

Gebruik onderstaand contactformulier!

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp(en)
  BestellingSupportOfferteOverige
  Uw bericht


  Uit België?

  Omdat België voor ons niet bepaald om de hoek ligt verwijzen wij Belgische klanten voor leveringen en support van Fermax deurcommunicatie en toegangscontrole graag naar de website van Fermax België. Zij zijn u graag van dienst.

  La Belgique n’étant pas proche pour nous, nous souhaitons renvoyer les clients belges vers le site Web de Fermax Belgium pour les livraisons et l’assistance. Ils se feront un plaisir de vous aider.


  Over Audict

  Audict is de Fermax specialist in Nederland en officieel importeur/distributeur. Sinds 2003 is Audict actief in het ontwerpen en leveren van systemen en besturingen voor de audiovisuele- en installatiebranche. Door de met de jaren opgebouwde kennis onderscheidt Audict zich door haar hoge service niveau, klantbetrokkenheid en esthetisch maatwerk.

  “Een netwerk van creatieve techneuten door heel Nederland”

  Sinds 2003 is Audict specialist en leverancier van slimme en duurzame automatiseringssystemen voor gebouwen, waaronder: audiovisuele systemen, domotica, deurcommunicatie, toegangscontrole en beveiligingssystemen.

  Door de jaren is Audict gevormd door een netwerk van creatieve techneuten in Nederland. Door dit netwerk is Audict, als distributeur van Fermax in Nederland, in alle uithoeken van Nederland actief.

  Audict geeft advies in de verschillende trajecten van aanleg. Van ontwerp en eigenschappen van signaaldragers tot installatie en integratie van specifieke systemen. Als laatste, maar niet in de laatste plaats, de nazorg. Ook adviseert Audict hoe bestaande systemen ‘future proof’ gemaakt kunnen worden.

  Audict levert uitgebreide service voor meerdere merken communicatie-, domotica- en besturingssystemen, op afstand en op locatie. Ook maakt Audict maatpanelen die in eigen werkplaats worden geassembleerd en getest.

  Opdrachtgevers zijn: Elektrotechnische installatiebedrijven, audiovisuele bedrijven, ingenieursbureaus, zorginstellingen, verenigingen van eigenaren (VvE’s), groothandels, woningcorporaties, verhuurders en particulieren.

  Audict’s uitgebreide- en overlappende kennis wordt voor een groot deel ingezet bij het ontwerpen van duurzame gebouwgebonden communicatiesystemen. Ze adviseren, leveren en ondersteunen technische professionals die met deze systemen werken.

  au·to·di·dact (de; m,v; meervoud: autodidacten) 1iem. die zijn kennis door zelfstudie heeft verkregen

  Audict, uit te spreken als ‘AUW DIKT’, is een samenvoeging van de Latijnse woorden ‘AUDI’ (luisteren) en ‘DICT’ (spreken).

  Over Fermax

  Fermax is een Spaans familiebedrijf gevestigd in Valencia, Spanje.
  Het bedrijf, opgericht door Mr. Fernando Maestre in 1949, is gespecialiseerd in het ontwerp van communicatie en toegangscontrole systemen, zowel digitaal als analoog.

  Fermax is prominent aanwezig als één van de leidende wereldmerken.

  Met eigen filialen en kantoren in meer dan 11 landen, heeft FERMAX haar plaats tussen de belangrijkste merken in de wereld.

  Fermax heeft zeven eigen filialen: In Spanje, Frankrijk, Polen, Verenigd Koninkrijk, Singapore, België, China en 4 kantoren die Fermax vertegenwoordigen in Colombia, Dubai, Portugal en Turkije.

  Daarnaast heeft Fermax een internationaal netwerk van vertegenwoordigers in meer dan 70 landen, waaronder Audict in Nederland. Dat betekent dat deze producten gebruikt worden door miljoenen mensen overal ter wereld.