DUOX

Less is more

Inmiddels is DUOX zo uitgebreid dat Fermax de naam heeft veranderd naar DUOX PLUS. Door onder andere een hogere werkspanning zijn nóg langere kabelafstanden te overbruggen met dunne aderdiameter.

Dit maakt het een nog interessanter systeem voor renovatieprojecten. Uiteraard zijn bij DUOX nog steeds geen SPLITTERS, VERDELERS of AFTAKBLOKKEN vereist!

Het 100% digitale systeem is minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en uiterst schaalbaar door de minimale benodigde onderdelen. Less is more.

Inmiddels is het DUOX zo ver doorontwikkeld dat de monitoren standaard een snapshot functie voor 150 foto’s hebben (PhotoCaller) en leverbaar zijn met smartphone koppeling.


De gerenommeerde DUOX bustechnologie van Fermax is al niet meer weg te denken uit intercomland.. In plaats van uitfaseren en weer wat nieuws bedenken wordt het portfolio telkens uitgebreider (+)! Waar een beeldgeheugen van 150 foto’s + smartphone koppeling mainstream zijn geworden is onder de motorkap flink gesleuteld.. Het resultaat: DUOX plus!Enkele installatievoorbeelden: