4+N

Het analoge audio-systeem.

Aanbevolen voor kleine appartementencomplexen.

Dit conventionele audio systeem is uitermate geschikt voor kleine appartementencomplexen. Het systeem maakt gebruik van 4 gemeenschappelijke aders voor het audio geluid en per appartement 1 extra bel-ader (4+N). Deze eenvoudige techniek kan door één persoon gemonteerd worden. De installatie is plug & play en wordt zonder te programmeren aangesloten. Dit betekent minder uren ter plaatse en bij vervanging of reparatie één op één uitwisselbaar.

In de jaren ’80 en ’90 zijn in Nederland veel 4+N systemen van Ericsson gemaakt met de Ericsson DGBN en BMAN voeding. Hiervoor levert Audict nog steeds vervangonderdelen. Ook in een weers- en vandaalbestendige Marine uitvoering.

Voor nieuwe systemen bieden we een aluminium of rvs buitenpaneel die kan worden ingebouwd, of door middel van een opbouwbak op de wand kan worden gemonteerd. Als bekabeling wordt signaalkabel met een minimale ader dikte van 0,8 mm2 aanbevolen te gebruiken.

Ook zijn voor deze techniek universele telefoons leverbaar: F03399 en F03431. Deze zijn geschikt om uit te wisselen voor meerdere merken.

Ideaal voor storingsmonteurs, woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

4+N blokschema