IP / MEET

Fermax breidt zijn MEET IP-systeem uit met een assortiment producten en functies voor intercom- en beveiligingssystemen.

Het nieuwe 100% IP video-deurintercomsysteem van Fermax is de perfecte oplossing voor residentiële bouwprojecten.
Een IP-infrastructuur zal worden geïnstalleerd, dat naast uitstekende HDVIDEO-kwaliteit en storingsvrije audiocommunicatie de integratie van alarmsystemen mogelijk maakt. Met videobewaking, toegangscontrole en liftbesturing. Ook zijn domotica-systemen met meerdere toepassingen voor slimme woningen mogelijk.
Nieuw in dit MEET IP-systeem van Fermax, is het doorschakelen naar smartphones. Door het gebruik van de gratis MEET-app is configuratie en gebruik eenvoudig. Met deze app kun je oproepen ontvangen van de video-intercom op je mobiele telefoon, communicatie tot stand brengen met de bezoeker en zelfs de deur openen. Een andere nieuwe functie in MEET is gezichtsherkenning. Dit is standaard in MEET-buitenpanelen, een functie die meer en meer wordt geëist door de beveiligingsmarkt.App
Het nieuwe Fermax MEET IP-systeem werkt met de MILO digitale video-deurpanelen. Deze panelen zijn uitgevoerd met capacitieve beldrukkers of mechanische aanraaktoetsenborden. Ook zijn ze uitgevoerd met kaartlezer.

Monitoren
Wat de monitoren betreft, heeft Fermax nu de WIT-monitoren toegevoegd naast het standaard assortiment MIO-monitoren. Deze monitoren zijn verkrijgbaar in 7” en 10”. De monitoren hebben een esthetische vormgeving voor de meest veeleisende ruimtes. Dit dankzij hun onderscheidende metalen frame. En voor de slimme huizen is de 10-inch monitor het meest geschikt voor de installatie van domotica-beheerapps. Niet alleen vanwege het grotere scherm, maar ook omdat er twee RJ45-netwerkinterfaces in zitten waarmee het IP-netwerk van het huis kan worden gebruikt om het IP-netwerk te isoleren van de rest van het gebouw.

Portiers-module
Ten slotte valt de MEET-portiersmodule op omdat deze het uitgebreide communicatieapparaat voor gebouwen is, dat kan worden aangevuld met intuïtieve beheersoftware waarmee berichten naar appartementen kunnen worden verzonden.