WAY-FI

De nieuwe WAY-FI kit is uit! Zien wie er voor de deur staat, ook op uw smartphone. De deur op afstand openen en nu ook de mogelijkheid om een tweede, externe camera te koppelen! Betrouwbaarder, degelijker en gemakkelijker dan menig ander Video Deurbel systeem. Bekijk hieronder de brochure.

 

BLIJF OVERAL TER WERELD VERBONDEN MET JOUW HUIS

De nieuwe WAY-FI video-deurbel kit geeft u totale vrijheid. De kit bestaat uit een deurbel met camera voor naast de deur en een video-tochscreen voor in de woning.

Dit, in tegenstelling tot veel andere merken, behoudt de functionaliteit van een klassieke (en betrouwbare) intercom. Daarnaast schakelt de oproep van uw deurbel door naar uw smartphone of tablet, zodat u ook hiermee de mogelijkheid heeft
om te zien wie er aanbelt, te beantwoorden en de deur te openen indien u dit wenst. Ook kan een tweede camera worden aangesloten om in sommige gevallen een beter zicht te krijgen op wie er aanbelt. Do it your Way when you’re away!

Als er iemand thuis is, kan de oproep beantwoord worden vanaf de WAY-FI monitor. Dit is een binnenpost met een modern en minimalistisch design
en 7” capacitief aanraakscherm, waarmee je op een intuïtieve manier de talrijke functionaliteiten die de monitor biedt kan beheren.

Waar je ook bent,……..


Installatie voorbeeld voor Android

Installatie voorbeeld voor iOS

Bent u op zoek naar een intercomsysteem voor grotere complexen waarbij individuele monitoren doorgeschakeld moeten worden naar een smartphone? Kijk dan bij de WI-BOX voor VDS systemen of naar de VEO DUOX WiFi monitor!